Het foto album

Het foto album

Het luxe fotoalbum is ca 20 x 30 cm en bevat 10 spreads (20 pagina’s). Hij is layflat wat inhoud dat het album opengeslagen geheel plat is. Het album is met de hand gebonden en heeft een linnen of  ‘leather look’ kaft. Het professionele fotopapier is verkrijgbaar in glans of mat. De indeling van het album wordt door mij in photoshop opgemaakt. De opmaak is strak en clean zodat jullie foto’s het best tot zijn recht komen. Het luxe album zit standaard in pakket 3. Kies je voor pakket 1 of 2 en besluit je in een later stadium alsnog een album te willen bestellen dan kost deze ca € 300,- afhankelijk van de uitvoering. Ik werk met 2 leveranciers waardoor jij kan kiezen welk album je het mooist vindt.

Upgraden
Uiteraard kan je het standaard luxe album upgraden naar je eigen smaak. De mogelijkheden zijn legio. Wat te denken van meer spreads of een foto voorop de kaft of in een wat kleiner verzonken vierkant.  Op de linnen kaft is het ook mogelijk om een naam te laten (in) drukken, dit proces heet embossing. Voor een offerte op maat neem je vrijblijvend contact met mij op.

Ontwerp en levering
Voor het luxe album naar de drukker gaat krijgen jullie het door mij gemaakte ontwerp eerst te zien. Jullie mogen twee keer jullie mening geven en foto’s wisselen. Zo zorgen we er samen voor dat jullie favoriete foto’s de mooiste plek krijgen in het album. Wanneer het album klaar is krijg je het keurig thuis gestuurd, al dan niet met de Memory Box.


Foto album bij standaard aanbieder
Wil je een album maken bij een ‘standaard’ album aanbieder met hun software maar je hebt er zelf geen tijd voor? Ook dan kan ik je van dienst zijn. Ik werk samen met twee fabrikanten. Met behulp van hun software maak ik graag een fotoboek voor jou. Voor het opmaken van dit album bereken ik € 125,-. Hier komen de kosten voor het album zelf nog bij. Deze prijzen kunnen enorm variëren door het  type album en het aantal bladzijden van het album.

Willen jullie als gezin ook een tastbare herinnering creëren?
Neem dan contact met mij op!