Met je voeten in de zee

Lekker ieder jaar op vakantie. Voor veel mensen heel gewoon maar als je ziek wordt wordt alles anders. Danielle en haar gezin gingen ieder jaar naar Renesse. Lekker uitwaaien en genieten van de Zeeuwse gastvrijheid. Tot dat Danielle de diagnose ALS kreeg.

Vriendinnen
Vier jaar geleden kreeg Danielle de diagnose ALS. Al snel kon ze niet meer lopen, haar handen goed gebruiken of praten. Danielle blijkt een hele mooie en trouwe vriendinnenkring te hebben. Als het ook maar even kan wordt er iets georganiseerd. Maar vlak Danielle ook niet uit…zij is ook goed in het organiseren van feestjes!

Renesse
Op Danielles verjaardag in januari dit jaar sprak zij uit dat ze nog een keer heeeeel erg graag naar Renesse zou willen. Met haar voeten in het zand en in het water….dat was haar droom. Haar vriendinnen lieten dat niet aan dovemansoren gericht zijn en gingen aan de slag. In juni was het dan zover. Vroeg in de ochtend reed ik in de druilerige regen naar Danielle. Ik kon met haar en haar man meerijden naar Renesse. Eenmaal op het Zeeuwse land brak de zon door en die is niet meer weg gegaan. En zo werd het een stralende dag. Niet alleen door de zon maar ook door het stralende gezicht van Danielle met haar voeten in het water…..onbetaalbaar!

Willen jullie ook een tastbare herinnering creëren?
Neem dan contact met mij op!