Foto’s als tastbare herinnering

Foto’s als tastbare herinnering

Soms wil je gewoon weer eens terug naar vroeger. Naar hoe het toen was.  Het fotograferen van mooie momenten is dan ook van enorme emotionele waarde. Ieder gezin heeft zijn eigen verhaal en wat is er mooier om dat door een lifestyle fotograaf vast te laten leggen. Graag kom ik bij jullie thuis of daar waar jullie het prettigst voelen.

Een geprinte foto is een tastbare herinnering van een moment wat niet meer terug gaat komen.


Pure lifestyle fotografie
WITH Memories gaat graag nog een stapje verder. Voor de lifestyle fotosessie hebben wij middels telefoon of skype  contact en door een aantal vragen te stellen leer ik jullie als gezin beter kennen. Ook geef ik jullie wat ‘huiswerk’ voor of tijdens de lifestyle fotoshoot.  Vervolgens spreken we een datum en een tijd af en dan is het zover. Afhankelijk van jullie situatie zal de sessie bij jullie thuis plaatsvinden of op een door jullie gekozen locatie. Het zal even wennen zijn aan de camera maar je hebt mij als snel niet meer in de gaten.  Door het ‘huiswerk’ kunnen jullie als gezin prachtige herinneringen ophalen. Hierdoor ontstaan oprechte en pure emoties.

Tastbare herinnering - de Memory BoxMemory Box
Na ongeveer drie weken spreken wij weer af voor de personale sales en ontvangen jullie, indien besteld, direct de Memory Box. In deze Memory Box zit een mini album met 10 foto’s  van 13 bij 18 centimeter. Natuurlijk is er ruimte om andere zaken in de Memory Box te bewaren.

 

Voor wie
Een lifestyle fotosessie is mooi op ieder moment in jullie leven, het is immers een moment wat niet meer terug gaat komen!

Voorbeelden?
* Een mooie lifestyle fotosessie als de baby net geboren is
* Bruidsfotografie
* Gezinnen met peuters / kleuters – leuke buitensessie in het bos
* Een vriendinnensessie in de voorjaarszon
* De kinderen worden alweer wat ouder, gaan naar school en studeren af
* Huwelijksjubilea

Maar ook….
* Wanneer iemand in het gezin ziek is en je wilt diegene (nog)  in goede gezondheid vastleggen
* In de laatste fase van het (oudere) leven voor het maken van tastbare en blijvende herinneringen

Willen jullie als gezin ook een tastbare herinnering creĆ«ren?
Neem dan
contact met mij op!